Waardse Tunnel Route 2019

Fiets mee op zaterdag 17 augustus 2019 en
steun de goede doelen!

WAARDS WIELER WEEKEND

Fiets en beleef het!

Omnisport en enkele enthousiaste mensen uit de sierteelt en sierteeltvervoer organiseren wederom dit jaar weer de “Waardse Tunnel Route”. Deze gezellige en sportieve sponsortocht vindt plaats op zaterdag 17 augustus, één dag voor de 49e Tour de Waard die dit jaar op 18 augustus plaats vindt. Het hele weekend staat in het teken van ontspanning, fietsen en sportieve prestaties. En dit gezamenlijk noemen we het:

                                                    Waards Wieler Weekend

Stichting Tour de Waard, Omnisport en de sierteelt hebben regelmatig overleg hoe we dit gezamenlijk tot een begrip in Heerhugowaard en omstreken kunnen maken.Tour de Waard, bij ieder bekend als dé wielerwedstrijd van Heerhugowaard en omstreken, een prachtige koers voor de wedstrijd rijders, maar ook de dikke bandenrace en de G-fietsen rit kunnen rekenen op vele enthousiaste deelnemers. Dit alles in een geweldige sfeer en ambiance, mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors en vrijwilligers.De Waardse Tunnel Route, in 2015 georganiseerd door de sierteelt en in 2016 verder uitgebouwd in samenwerking met Omnisport tot een sponsortocht voor het goede doel. De afgelopen twee jaar o.a. voor het KWF en ‘t Praethuys.

Om het geheel onder de aandacht te brengen zijn we vorig jaar gestart met blauwgroene fietsen te plaatsen in en om Heerhugowaard, dit moet een eye-catcher worden, zodat iedereen weet dat het Waardse Wieler Weekend er weer aan komt.

De Waardse Tunnel Route is ontstaan doordat enkele enthousiaste bloemenkwekers en sierteeltvervoer in 2015 een sponsortocht in Heerhugowaard organiseerde vanuit het Alton glastuinbouw gebied in Heerhugowaard Noord ten behoeve van het KWF. Dit als extra ondersteuning voor de Pre Ride, de toertocht van 200 km die de sierteelt uit heel Nederland reed om geld binnen te halen voor de Ride For The Roses.

Daar dit in het eerste jaar enthousiast ontvangen werd, besloten wij om hieraan een vervolg te geven en ondersteuning te vragen aan Omnisport die de nodige ervaring heeft met het organiseren van fietstochten.Tevens hebben we met stichting Tour de Waard contact gezocht om dit verder uit te gaan bouwen als het Waardse Wieler Weekend, omdat de Waardse Tunnel Route één dag voor Tour de Waard is. De Waardse Tunnel Route wil door middel van deze fietsritten geld bijeen brengen voor het goede doel. Wij kunnen uiteraard niet zonder sponsors en vrijwilligers, afgelopen jaar hebben verschillende bedrijven hier mede hun ondersteuning aan gegeven. We willen deze goede doelen binnen de regio Heerhugowaard en omstreken houden om het geheel een meer persoonlijke karakter te geven en voor ieder ook duidelijk is waar het geld terecht komt.

De sponsortochten die we organiseren zijn 20, 40 en 60 km, deze tochten zijn zeer goed te doen, voor alle vormen van fietsen, zoals gezinnen met kinderen, ebikers, toerfietsers etc., goed uitgepijld en veilig.

Zaterdag presteren, zondag genieten tijdens
het Waards Wieler Weekend!

Aanmelden bedrijf

Inschrijven >

Meer lezen

Aanmelden particulier

Inschrijven >

Meer lezen

Sponsor worden

Meld je aan als sponsor >

Meer lezen

Deze website is gemaakt in Blockwise van Mach3Builders

Delen