Programma 2019

Fietsen en wandelen
Passe partouts.......
En een fantastische loterij!

Programma

17 augustus 2019

Een prachtig resultaat!

Afgelopen zaterdag 18 augustus hebben 6 wandelaars en 240 fietsers € 4200,- voor de goede doelen ’t Praethuys en Kankerspoken, van stichting “Verdriet door je hooofd" bijeen gebracht.                                        

De 4de editie van de Waardse tunnel route is wederom een succes. Deze keer was de start vanuit het hart van Heerhugowaard bij Tornado aan de parklaan. Mede door de inzet van vele vrijwilligers, met ondersteuning van de sponsoren, diverse verenigingen/stichtingen en de media, wordt bijgedragen aan een prachtig Waards Wieler Weekend, in samenwerking met T.C. Omnisport en Tour de Waard.

s’ Morgens om 06.00 uur vertrokken deze keer 6 wandelaars om de 40 km te lopen, en 240 deelnemers bij het fietsen voor de 20, 40 of de 60 km. 

Na een kort openingswoord, luide Margret Ijdema de bel en een groot aantal deelnemers vertrok onder luid applaus. Het Waards Wieler Weekend was daarmee geopend. 

Het jaarlijkse evenement is voorafgaand aan de Tour de Waard, dat in het 3e weekend van augustus plaatsvindt onder de naam het Waards Wieler Weekend. Het is een evenement wat je niet mag missen.

 

Tijdens de Tour de Waard werd aan 2 stichtingen ’t Praethuys en Kankerspoken een certificaat overhandigd, met daarop een bedrag van € 2100,-

Daarnaast werden de 4 winnende loten getrokken door de voorzitter van Tour de Waard, met nr. 289 voor de Retrofiets, nr. 201,    241,   353 voor een ligstoel. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement, met een totaal opbrengst van € 4.200,--.

 

                       

Hier vindt u ons.

Inschrijven klik hier.

Het winnend lot van de prachtige fiets ter beschikking gesteld door
Edwin Groen Tweewielers is 289
En drie mooie ligbedden van Welkoop Noordscharwoude vallen op de lotnummers 201, 241, 353.

Schrijf je in en doe mee!

Win een fantastische fiets.......!

We gaan dit jaar een prachtige retro fiets verloten onder de mensen die een lot gekocht hebben, en drie ligbedden van Welkoop Noordscharwoude.

Wie zich inschrijft via de website als deelnemer van de fietstocht kan direct loten  erbij bestellen. En wie zich op de start locatie inschrijft kan daar de loten kopen. 

Degene die niet meefietsen maar toch met de verloting en sponsoring mee willen doen, kunnen zich inschrijven door op de onderstaande button te klikken  en krijgen na betaling van € 3,00 per lot of 4 loten voor € 10,00 een nummer(s) toegewezen.

Doe mee en maak kans op een mooie fiets.........          ............en/of een mooie ligbed!

Aanmelden loterij

Deze website is gemaakt in Blockwise van Mach3Builders

Delen